Publicerad: den 7 mars 2018

Årsmöte 2018

Välkommen till FSF information och årsmöte i Slakthusområdet!

Det händer nu och det händer fort! - Kom och få information om vad som händer i området. Vilka byggnader ska rivas? Hur påverkar rivningsarbetena pågående verksamhet i området?

 

Välkomna till information och årsmöte!

De första rivningsarbetena i Slakthusområdet startar under mars för att ge utrymme för den första byggetappen. Frigoscandiahuset och Systembolaget ska vara rivna innan sommaren. Byggstart för den nya tunnelbanan är planerad till 2018/2019. Den nya stationen i Slakthusområdet kommer att ha två uppgångar och förutsätter att befintliga byggnader rivs för att marken ska kunna användas i anslutning.

Vilka byggnader rivs? Hur ser tidsplanen ut för projekten? Vilka konsekvenser får det för pågående verksamhet i området? Varför ska ni börja just där och hur ska det gå till? Vad händer med nuvarande stationerna Globen och Enskede gård? Vad händer med Livsmedelsprojektet i Larsboda?

Kom och få information och självklart ska vi hinna med ett sedvanlig årsmöte.

Medverkar gör: Jacob Arwidsson, Johnny Sanchisoch Tina Lindberg från Stockholm stads Fastighetskontor. Patrik Dahlin från Exploateringskontoret. Eventuellt ytterligare en gäst med anknytning till tunnelbaneprojektet. FSF styrelse.

Datum och tid: torsdag den 22 mars, kl14.00 (kaffe/te serveras). Vi håller på ca 1-1,5 tim.

Plats: Restaurang Lokanta, Hallvägen 7 B (bredvid Slakthusgrillen)

Anmälan:anmäl dig senast den 20:e mars till info@slakthusomradet.nueller med vändande mail. Spridd gärna den här informationen till andra företagare i området.

Välkomna!

Peter Ögren, ordförande FSF


Fler nyheter